• Creating Everyday Life

    Vi har et bredt sortiment i gardiner lige fra det moderne til det klassiske look

Hvem er Gardinfagmanden?

Gardinfagmanden er en brancheforening for gardinforhandlere i Danmark, som med sine specialbutikker er fordelt over hele landet.

Gardinfagmanden er et kvalitets stempel på din gardinforhandler, som har til formål at tilbyde gardiner og gardinløsninger med en håndværksmæssig baggrund og hvor kvaliteten altid er i top, alt sammen til forbrugervenlige priser som sikres gennem samarbejdet i Gardinfagmanden.

Find din nærmeste gardinforhandler

Andreas Hansen Danmark

Andreas Hansen Denmark A/S blev grundlagt i 1949, hvor firmaets grundlægger Andreas Emil Hansen startede med eget væveri i den lille by Frederiks ved Karup.

Andreas Hansen Andreas Hansen Andreas Hansen Andreas Hansen Andreas Hansen

Andreas Hansen har gennem tiden udviklet sig fra en lille familevirksomhed til en moderne produktions- og grossistvirksomhed med domicil i Viborg.

Produktionen af metervarer foregår i Kaunas i Litauen, og derudover samarbejdes og indkøbes der hos Europas markedsledende tekstilproducenter.

De senere år er konceptet udviklet yderligere til også at omfatte en gardinproduktion, der individuelt fremstiller gardinprodukter efter kundens mål og ønsker.

Udover vor mangeårige erfaring med gardiner indgår også en flot serie af tekstilduge i programmet.

Vore produkter sælges gennem et stort forhandlernetværk i Danmark, hvoraf flere har været kunder helt fra begyndelsen.

Med respekt for traditionen og historien fortsætter vi idag med personligt engagement og nye visioner for bæredygtig kvalitet og design.

Andreas Hansen

Få besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble