Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Solafskærmning – Kontrol af lys og varme

Gardiner, persienner og markiser spiller en vigtig rolle i solafskærmning, så du bedre kan kontrollere hvor varmt det bliver i dit hjem. Gardinfagmanden har altid en løsning, når solen bliver for gavmild med lys og varme.

Solafskærmning Solafskærmning Solafskærmning

Udvendig solafskærmning

Gardinfagmandens gardinforhandlere tilbyder et udvalg af markiser, som kan bruges til udvendig solafskærmning på eksempelvis terrassen, eller for at skabe skygge i huset. Terrassemarkiser fås i både standard og specialmål, og du kan selv vælge udseendet i et stort udvalg af markiseduge og farver.

Indvendig solafskærmning

Der findes mange muligheder for indvendig solafskærmning. De mest anvendte typer af indvendig solafskærmning er nok persienner og rullegardiner. Gardinfagmanden fører et stort udvalg af begge dele, og du kan få en løsning til netop dit behov.

De mange forskellige typer gardiner du finder hos os, kan alle bruges til indvendig solafskærmning. Tag fat i din lokale gardinforhandler for at se de muligheder der passer til dig.

Solafskærmning med aftomatisk styring

Vores gardinløsninger til solafskærmning kan leveres med automatisk styring, så du får den bedste mulige løsning til at styre solafskærmningen.

Gardinløsningerne kan betjenes med fjernbetjening eller via kontakt. På de udvidede solafskærmningsløsninger med automatisk styring, vil du også selv kunne programmere din fjernbetjening og solafskærmning.

Leverandører af solafskærmning

Gardinfagmanden forhandler flere af de førende mærker inden for solafskærmning. Blandt vores udvalg finder du Faber, Kirsch, Velux, Unland og WH Produkter.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble