Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Plisségardiner – et let elegant gardin til det moderne hjem

Plisségardiner fås i mange kvaliteter, så man opnår den rigtige afskærmning, enten når du skal arbejde med PC eller bare lukke nysgerrige blikke ude, eller der skal reduceres for sol og varme.

Plisségardiner fås i uigennemsigtig, delvis gennemsigtig eller gennemsigtigt gardinstof. Plisségardiner fås desuden i mange kvaliteter, og her er det vigtigt at beskrive sit behov således at Gardinfagmanden kan finde den kvalitet, som giver dig den optimale løsning. Gardinfagmanden er uddannet til at løse dine behov.

Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner Plisségardiner

Plisségardiner til de fleste vinduestyper

Kendetegnende ved et plisségardiner at du har næsten uanede muligheder. Næsten uanset hvor dine vinduer er udformet, kan der findes en løsning med plisségardiner, som passer til netop din stil.

Plisségardiner er derfor oplagt til brug i fx skrå vinduer.

Plessiégardiner efter mål

Som mange af de øvrige typer gardiner som vi fører, kan plisségardiner også laves i lige netop de mål, som du har behov for.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble