Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Persinner – I aluminium eller træ

Persienner laves til mange typer vinduer og kan fås i aluminium eller træ. Aluminium i overkasse, lameller og underliste med matchende snore og indfarvet tilbehør er en selvfølge hos Gardinfagmanden. Persienner i aluminium laves med 4 bredder lameller – 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, og findes i over 230 farver alt efter hvilken persienne du vælger.

Persienner Persienner Persienner Persienner Persienner Persienner Persienner Persienner Persienner

Træpersienner

Træpersienner er et naturprodukt der giver en speciel effekt til vinduer eller som rumdeler. Træpersienner fås i flere farver og trækvaliteter – se udvalget af træpersienner hos Gardinfagmanden.

Træpersienner kan som alu persienner fremstilles i lige nøjagtigt de mål, du har behov for i din gardinløsning.

Træpersienner giver et naturligt look, og er lette at indstille. Du kan også løbende justere træ persiennerne, så du får et behageligt lys hele dagen.

Persinenner i aluminium

Alu persienner er et let og elegant alternativ til træpersienner. Alu persienner giver et andet look til dine vinduer, og persienner fås i alverdens farver.

Aluminiumspersienner er desuden nemme at fremstille i de mål du ønsker, og du får derfor uanede muligheder for at sammensætte den gardinløsning der passer til netop dit behov.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble