Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Persinner – I aluminium eller træ

Persienner laves til mange typer vinduer og kan fås i aluminium eller træ. Aluminium i overkasse, lameller og underliste med matchende snore og indfarvet tilbehør er en selvfølge hos Gardinfagmanden. Persienner i aluminium laves med 4 bredder lameller – 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, og findes i over 230 farver alt efter hvilken persienne du vælger.

Træpersienner

Træpersienner er et naturprodukt der giver en speciel effekt til vinduer eller som rumdeler. Træpersienner fås i flere farver og trækvaliteter – se udvalget af træpersienner hos Gardinfagmanden.

Træpersienner kan som alu persienner fremstilles i lige nøjagtigt de mål, du har behov for i din gardinløsning.

Træpersienner giver et naturligt look, og er lette at indstille. Du kan også løbende justere træ persiennerne, så du får et behageligt lys hele dagen.

Persinenner i aluminium

Alu persienner er et let og elegant alternativ til træpersienner. Alu persienner giver et andet look til dine vinduer, og persienner fås i alverdens farver.

Aluminiumspersienner er desuden nemme at fremstille i de mål du ønsker, og du får derfor uanede muligheder for at sammensætte den gardinløsning der passer til netop dit behov.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubblemedia