Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Markiser – Solafskærming og varmereduktion

Markiser en investering du har glæde af i mange år. Markiser er en flot detalje på dine vinduer, hvad enten du bor i lejlighed eller hus. Udover et behageligt terrasse-klima og dejlige lange aftener, tilbyder markiser også en varmereduktion, samt beskytter mod solens nedbrydende stråler i de lokaler, hvor der er monteret markiser for. Markiser er effektive til solafskærmning.

Ønsker du dine markiser el-betjente, enten ved kontakt eller fjernbetjening, har Gardinfagmanden løsningen. El markiser fås til både indendørs brug og til terrasse markiser.

Markiser Markiser Markiser Markiser Markiser Markiser

Markiser med vindstyring og solstyring

Er du meget væk om dagen, men gerne vil have dine markiser ude for at opnå de tidligere nævnte fordele, kan et anlæg til vind- og solstyring være en fordel, idet anlægget sørger for at markisen ruller ind ved for stærke vinde og derved undgår, at der opstår skader på markisen.

Markiseduge der er modstandsdygtige

Markisedugene – er af de bedste kvaliteter og modstandsdygtige over for råd, svamp, bakterier og syreholdig luft – og findes i mange farver og mønstre/striber. Du kan derfor sammensætte din helt egen flotte markise-løsning, i den farve og stil du ønsker.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble