Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

Gardinstof – Skab stemning i hjemmet

Gardinfagmanden byder på et stort udvalg af gardinstof og tekstiler, som kan bruges til alle typer gardiner. Udvalgt af gardinstof spænder over en bred farvepalette, mange forskellige mønstre, materialer og kvalitet.

Gardinfagmanden samarbejder med nogle af Danmarks og Nordeuropas største producenter af gardinstoffer. Vi forhandler bl.a. Pagunette, Gerster og Kvadrat gardinstof og gardiner.

Gardinstof Gardinstof Gardinstof Gardinstof Gardinstof Gardinstof Gardinstof Gardinstof

Gardinstof i klassisk, neutral, dekorative eller moderne stil

Vores udvalg af gardinstof giver dig mulighed for at sammensætte din helt egen unikke gardinløsning. Du kan vælge gardinstof til klassiske gardiner, hvis du ønsker et helt royalt udseende. Er du mere til neutrale og traditionelle gardiner finder vi også en løsning til dette.

Skab stemning med gardinstof

Valget af gardinstof er en vigtig del af at skabe stil og stemning i hjemmet. Det store udvalg af gardinstof giver dig helt nye muligheder for boligindretning. Så hvad enten du er til klassisk, trendy eller romantisk stemning, finder du lige det gardinstof der passer dig.

Dit valg af gardinstof påvirker både akustik og lys, og i sær lysforholdene er vigtige når du vælger stof. Skal stoffet være transparent eller dække helt. Se Gardinfagmands gode råd til valg af gardiner, før du vælger gardiner og gardinstof.

Gardiner efter dine mål

Gardinfagmanden syr gardiner og badeforhæng i de mål du ønsker. Du kan sammensætte din helt egen gardinløsning med din foretrukne gardintype og gardinstof.

Kontakt din nærmeste gardinforhandler for at høre mere om gardinstof, eller Gardinbussen, for gratis fremvisning og opmåling.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble