Bestil gratis besøg af Gardinbussen

Få gratis besøg af Gardinbussen

Udfyld formularen og bliv kontaktet angående et besøg af Gardinbussen

El gardiner - automatisk styring af dine gardiner

Gardiner der styres automatisk eller med fjernbetjening, kaldes el gardiner. El gardiner sikrer jo en vis komfort, da du ikke behøver at rejse dig fra sofaen for at lukke gardinerne for. Men udover komforten, er der også en
række andre fordele med el gardiner.

El gardiner El gardiner El gardiner El gardiner El gardiner El gardiner

El gardiner til højtsiddende vinduer

Har du vinduer eller ovenlysvinduer som er placeret højt, og ikke er umiddelbart let tilgængelige, kan el gardiner være sagen. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, kan du rulle gardiner op eller ned.

Solafskærmning med el gardiner

El gardiner kan bruges til at kontrollere varmen i dit hjem, når solen står højt på himlen om sommeren. El gardiner kan indstilles til at sænkes automatisk når temperaturen stiger, så der opnås en behagelig temperatur i hjemmet.

Sikring af dit hjem med el gardiner

Nogle fjernbetjeninger kan du selv programmere, hvis du ønsker automatisk åbning eller lukning af dine gardiner på bestemte tidspunkter. Udover de åbenlyse fordele i forhold til lys og varme, kan du også bruge el gardinerne til at minimere risikoen for tyveri.

Ruller gardinerne automatisk for om aftenen, og er åbne om dagen, vil det skabe en følelse af aktivitet, og det vil se ud som om at der er nogen der er hjemme til at styre gardinerne.

El motor til de fleste typer gardiner

De fleste gardintyper kan fås med fjernbetjening. El gardiner vil dog typisk være rullegardiner, foldegardiner, lamelgardiner, persienner og markiser. Gardinfagmanden tilbyder bl.a. Faber og Velux gardiner med motor, som kan betjenes med kontakt eller fjernbetjening.

Styring af flere gardiner på én gang

Gardinfagmanden kan også sammensætte en gardinløsning, hvor flere gardiner styres med samme fjernbetjening. Du kan derfor trække alle dine gardiner eller persienner for samtidigt, med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Få besøg af Gardinbussen

Vi forhandler blandt andet

bubble